KOCAELİ / ÇAYIROVA - Şekerpınar İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Yeni çalışma odamızla öğrencilerimiz huzurlu bir ortamda ders çalışma ve öğretmenleriyle birlikte soru çözme fırsatı yakaladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.

Ock

GENÇ NİDA KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA KOCAELİ BİRİNCİSİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN FATMA ZEHRA EROL OLDU. ÖĞRENCİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAPSAMINDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ AZMİ TUNÇ OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLADI.

Kas

13-17 EKİM İMAM HATİPLER HAFTASI

Haz

Okulumuzda U düzenine uygun ve ses sistemi olan Kur'an Okuma Odası oluşturuldu.

Haz

Öğrencilerimizin eğitim öğretim yılı içerindeki gelişimlerini takip edebilmek amacıyla okulumuzda deneme sınavı yapılmıştır.

Haz

Okumuuz geleneksel oyunlar düzenlendi.

Haz

Öğrencilerimizle birlikte Darıca Millet Bahçesine gezi düzenlendi.

Haz

Okul koridorlarına öğrencilerimizin ulaşabileceği şekilde mangala ve satranç takımları yerleştirildi.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ile oluşturulan koçluk ile öğrencilerin kendisini tanımasını, kendisinde geliştirebileceği alanlarla ilgili hedefler belirlemesini, öğrenme becerilerini kazanması amaçlanmaktadır.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen resim yarışmasında birinci olan öğrencimiz Medine ALİM'e hediyesi Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ayşegül KAHRAMAN tarafından verildi.